petek, 16. april 2010

66. DAN - kar tako :)

Petek, 16.4.2010

Danes se javljam kar brez razloga, da vam povem še kakšno dodatno bedarijo.

Trenutno sva med (midterm) izpitnim obdobjem. Dva izpita sva že imeli, en naju še čaka naslednji teden, tako da vidte, da ni sam uživanje tukej, ampak tud zabavanje z učno snovjo :) Ti Turki so res norci :) Ni sicer povsod tako, ampak na nekaterih univerzah imajo tak sistem, da če ne narediš izpitov v (velja za izpite med izpitnim obdobjem in tiste na koncu), moraš it v poletno šolo, kar pomeni, da vse julijske in avgustovske sončne in soparne dneve preždiš v učilnici in se pripravljaš na ponovni izpit... Naš prijatelj se že veseli svojega čudovitega poletja :))

Ko smo ravno poletju, naj omenim, da smo tukaj tud še skoraj poletni. Danes se je res fino ogrelo in še zvečer ne pade temperatura in smo se sprehajali v kratkih še ob osmih zvečer, preden smo se crknjene od šopinga usidrale v kuhinji :)









Pod nesrečno zvezdo - no to se pa sam men lahko zgodi...da padejo  zavese s karniso vred dol...in to na mojo postlo, ki je zdaj polna stropa :P Takole je pa zgledalo reševanje situacije, ki je blo na žalost neuspešno, tako da majo sedaj sosedi čudovit pogled name (ker ni nobenih žaluzij ali polken, samo dve ogroomni okni). Ampak sem navajena, da se take stvari dogajajo meni. Npr. kot mi je počila cev od tuša, tako da je uporaba v kombinaciji z glavo (škropilko, al kakorkol se temu reče) nemogoča. Zdej se tuširamo samo z direktnim curkom iz cevi :)













Prenovljena soba - nova pridobitev v najini sobi je 'bjutiful' prt, ki sva ga zataknili za vrata in dodali turško zastavo, tako da imava skupaj s tepihom pravo turško vzdušje v sobi :)









Da nam boste fouš - sredi aprila meže pridno papamo lubenico...njamnjam :):) ...









... na balkonu :)









Hlajenje - tako se pa v vročih pomladnih mesecih hladimo Evropejke v Turčiji :):) in pri tem neizmerno uživamo :P









Pisanje seminarske - če nimaš dost odlagalnih površin, pač knjigo odložiš na računalnik... preprosto :)









Čistilec cest - takole pa v naši vasi zgleda pucanje ceste - mašino s krtačami prpneš na traktor in se pelješ :) No ta zadeva je dokaj glasna in kot vidte se pelje ravno pod najinim oknom. Prej se je vozil mimo ob sedmih, odkar smo prestavili uro, pa ob osmih...očitno je voznik pozabu prestavit uro.. al pa ma zimski in poletni delavnik :)


Takole, dost bedarij za en dan...ko naletiva na še kakšno pa poročava :):)

3 komentarji:

  1. he he he, kaj vsak teden pucajo? Al vsak dan??

    OdgovoriIzbriši
  2. vsak dan :D dons so pa prali z gasilskim avtom...sam na žalost nism uspela slikat :P:P

    OdgovoriIzbriši
  3. kaj? nou...sanja pa tega ni videla :(

    OdgovoriIzbriši