ponedeljek, 29. marec 2010

43. DAN - the day after yesterday

Torek, 23.3.2010

... nadaljevanje :) - je treba hitro pisat, ker vam moramo še veliko stvari povedat :) Kot prvo - avtor ni Anja ampak Sanja - Anja je samo naložila slikice, pa se nikakor ne da spremenit avtorja - ccc ta tehnologija.

Torej, Anja je imela ponovno roj. dan - tokrat za tiste, ki prejšnjič niso uspeli priti - nekako je bilo treba porabit vso nabavljeno hrano in torto. :) A tako by the potka - tudi jaz sem se odločila, da bom mela roj. dan v Tučiji in sicer 18. maja (zadnji dnevi ko bomo še vsi tukaj), ker je tako zabavno dobivat ljubčke in papat torto, tako da ste vsi povabljeni. No sej ne da je dobivat ljubčke tak problem tukaj, ker so se Turki navajeni ljubčkat vsakič ko se vidijo , pa so se nekateri nekako nalezli njihove navade. Ampak nič skrbet, to so samo nedolžni ljubčki na lička. Hm ... tudi sladkega nam ravno ne manjka, ampak ni važno. :)

Ups... spet odtavala nekam drugam ... ampak sem se že zbrala, da bom lahko z vami delila nekaj "rojstnodnevnih" utrinkov :)











Ponovno: moj tepih je lahko miza - tokrat z romantičnim pridihom. ;)














Ayran in raki z vodo - fanta (Slovaka) sta nam svetovala, da je ta mešanica dobra. No, rajši imam samo raki z vodo ali juicem (Slovaška iznajdba - Slovenki in Slovaka jo imamo radi). No ni najbolj posrečena slika, ampak Anja si jo je očitno zaželela - verjetno zato ker ni bilo druge ;)














Petra














Anja - zgleda precej prešerne volje ;)










Češko-Slovaška zasedba - Matej, Ondrej in Katka














Marlies, ki je že odšla domov :(














Ondrej in madžarske poslastice - slivovica in klobasa (jej...prašiček po skoraj dveh mesecih - no sej ne da ga toliko pogrešam, ampak košček pršuta ali mortadele pa ne bi škodil).


No kaj naj še rečem - bilo je veselo in razigrano in spet smo šli s prepolnimi trebuščki v posteljo. :)

Zdaj pa hitim pisat za nov dan... Papa

Ni komentarjev:

Objavite komentar