nedelja, 7. marec 2010

27. DAN - ZOO

Nedelja, 7.3.2010

Po deževni soboti nas je nedelja pričakala s sončkom, ampak na žalost tudi z mrazom. Ker pa smo Erasmusovke pogumne :P smo se odpravile v Bursin živalski vrt. Nas je zanimalo, kako zgledajo živalski vrtovi drugod in smo ugotovile, da je tale v Bursi kar fajn, so pa malo boge ptice in volkovi, ki so v premajhnih kletkah.

Par živalic...mislm da ne rabm imen napisat, boste za večino vedli približno al spada med prokarionte ali evkarionte:

žverce :)
še par slikic od nas punc :)


Pa še malo okoli po živalskem vrtu:


Kupola z razglednim stolpičem
Kopija vasice Cumalikizik - o tej vasici sva že pisali, tako da ne bom izgubljala besedPokrite ženske - za tiste, k ste se spraševal, kako je kej s pokritostjo žensk v Turčiji, je večina žensk odkritih (vsaj čez glavo), ampak dost jih ma tud ruto (ponavadi majo zelo grozne pisane svetleče). Takele zakrite s tud najdejo ampak niso več tko pogoste.


Punce so po "napornem" obisku hotele it v nakupovalni center KORUPARK, kar se je izkazalo za še preeeeeceeeej bolj naporno. Tam naju ne bojo več vidli (razen mogoče kino). 5 nadstropij, vsak tako velik kot ene tri Qlandije...zdej pa zračunejte, pa se bo verjetno vsem zagabilo, da bi kdaj stopili noter.


4 komentarji:

 1. Večina živali izgleda ful bolj živahno kot pri nas.

  OdgovoriIzbriši
 2. hja...še posebej ko pridejo ljudje zraven ograje in jim dajajo razne priboljške v obliki slanih palčk, palčk s sirom in podobno packarijo...

  še dobro da nas niso razumeli, ko smo se jezile zraven :)

  OdgovoriIzbriši
 3. eh sanja, sej če bi razumel tud ne bi nč pomagal...

  OdgovoriIzbriši
 4. jaaaaaaaaaaa, men je najbol ušeč levček ;)

  Šoping? nov gov ;) :P

  OdgovoriIzbriši